Barça

El Barça vol sumar els tres punts a Vallecas per igualar el seu millor inici de la història a la Lliga

El Barça visita aquesta nit Vallecas (22 h) amb la possibilitat de sumar tres punts davant del Rayo. Tito Vilanova podrà disposar de Dani Alves, que torna a l'equip una vegada superada la lesió, però té les baixes per lesió de Piqué, Puyol, Muniesa i Abidal, i de Javier Mascherano, sancionat. El Barça intentarà posar-se a 11 punts del Reial Madrid i igualar el millor inici de la història a la Lliga amb 8 victòries i un empat.

Actualitzat
El Barça visita aquesta nit Vallecas (22 h) amb la possibilitat de sumar tres punts davant del Rayo. Tito Vilanova podrà disposar de Dani Alves, que torna a l'equip una vegada superada la lesió, però té les baixes per lesió de Piqué, Puyol, Muniesa i Abidal, i de Javier Mascherano, sancionat. El Barça intentarà posar-se a 11 punts del Reial Madrid i igualar el millor inici de la Lliga amb 8 victòries i un empat.

La línia defensiva torna a ser, una jornada més, el principal maldecap de Tito Vilanova de cara el partit d'aquesta nit a Vallecas. Només Alves està recuperat de la teòrica defensa titular dels darrers anys, i es preveu com a segura la segona titularitat de l'any per a Marc Bartra. El català va estrenar titularitat dimarts passat a la Lliga de Campions. Al centre del camp Busquets recuperarà la titularitat, i entre Xavi, Iniesta i Cesc es repartiran les dues altres places. Amb Messi indicustible com a referent ofensiu, Tito Vilanova podria donar una nova oportunitat a Alexis, de qui creu que necessita marcar per recuperar la confiança. Al davant és on es compta amb més efectius, i a més de Messi i Alexis, també hi ha homes com Pedro, Villa o Tello per intentar perforar la porteria del Rayo Vallecano.

El Rayo, amb només una baixa

L'equip madrileny només té la baixa del sancionat Mikel Labaka. Paco Jémez farà sortir pràcticament el mateix onze que va perdre contra l'Espanyol, amb la novetat de Jordi Amat. Les referències ofensives dels de Vallecas seran Andrija Delibasic i el brasiler Leo Baptistao, que de jugar a l'equip filial s'ha convertit en una de les revelacions de l'equip madrileny. El Rayo està situat al lloc dotze de la classificació i és un dels equips més golejats de la Lliga amb 17 gols en contra.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut