Leo Messi durant l'últim partit del Barça al Camp Nou (Reuters)
Barça

El Barça vol refrendar el seu inici perfecte de Lliga contra el Las Palmas

L'equip blaugrana rep el Las Palmas (16.15) amb la novetat de Deulofeu en la convocatòria i amb un Leo Messi que farà un pas més en la història del club

Actualitzat

És dia de referèndum a Catalunya, però al Camp Nou també hi ha activitat. El Barça rep el Las Palmas a partir de les 16.15 amb la voluntat de continuar el seu inici perfecte en la Lliga i sumar així el setè triomf en set partits.

A la convocatòria blaugrana, la gran novetat és Gerard Deulofeu, que havia estat fora de l'equip en els dos últims partits. Cal veure si el gironí entra en l'onze completant la davantera formada per Luis Suárez i Leo Messi, i ocupant un lloc que des de la lesió d'Ousmane Dembélé no acaba de tenir propietari.

Ernesto Valverde ha deixat fora de la llista Paco Alcácer, Arda Turan i Lucas Digne. Vermaelen, malalt, i els lesionats Rafinha i Dembélé són els altres descartats.

Messi, al podi blaugrana

Qui té tots els números per jugar és Leo Messi, que quan ho faci es convertiirà en el tercer jugador amb més partits oficials en la història del Barça. L'argentí en sumarà 594, un més que Carles Puyol, i es veurà superat només per Xavi i Iniesta.

Anar al contingut