Barça

El Barça vol portar amb la màxima discreció les negociacions per intentar incorporar Thiago Silva

El Barça vol portar amb la màxima discreció les diverses negociacions, i en especial una: la de Thiago Silva. És clar que el defensa brasiler és el desitjat per Tito Vilanova, fins i tot el jugador ha reconegut haver parlat amb el tècnic, però el club -com ja va fer en el cas Neymar- no vol donar pistes. Toni Freixa ha assegurat que no s'estalviaran esforços per fitxar-lo.

Actualitzat
Des de fa molts mesos, Tito Vilanova té marcat un nom en la seva llista de fitxatges indispensables per a la temporada que ve. El defensa brasiler Thiago Silva, que diumenge va guanyar la Copa Confederacions contra la selecció espanyola, és el gran candidat de l'entrenador del Barça per reforçar la posició de central. Com ja va ser habitual amb el fitxatge de Neymar, des del club blaugrana no es dóna ni una pista sobre el fitxatge de Thiago Silva, tot i que es reconeix que s'està treballant en futurs jugadors. El Barça vol portar amb la màxima discreció les negociacions. Fins i tot el jugador ha reconegut haver parlat amb el tècnic, però el club -com ja va fer en el cas Neymar- no vol dir res. Toni Freixa ha assegurat que no s'estalviaran esforços per fitxar-lo.

En una roda de premsa per parlar de diverses novetats en relació amb el club blaugrana, el portaveu de la junta directiva, Toni Freixa, ha assegurat que "les peticions del tècnic podran ser ateses com han estat ateses cada any". Freixa ha explicat que "oficialment no diem res, però seguim treballant. Sigui aquest jugador o un altre. Es treballarà per incorporar-lo. No explicarem res". A més, no ha volgut revelar tampoc de quina quantitat disposa el Barça per fer fitxatges: "No volem explicar al mercat la quantitat que podem gastar."

Sobre l'altre Thiago, el blaugrana, ha estat contundent: "No hi ha cap novetat, és jugador del Barça."

Freixa s'ha mostrat satisfet del fitxatge de l'estiu: "Neymar ha meravellat el món. El Barça es congratula de tenir un jugador com ell la temporada vinent."

També ha valorat les dures paraules del president de l'Espanyol, Joan Collet, respecte al fitxatge de diversos jugadors de la pedrera blanc-i-blava per part del Barcelona. "Probablement l'Espanyol pot tenir jugadors que no tots han estat formats des de benjamins -ha recordat-. El Barça també s'assorteix d'altres clubs i altres del Barça, perquè tres juvenils nostres se n'han anat al futbol anglès. És el món del futbol i, en aquest cas concret, la voluntat de nens i pares és de jugar aquí". Això no obstant, ha aprofitat per llançar un dard al seu rival: "Vull recordar que l'Espanyol es va emportar Baena, el Barça li va interposar una demanda i va ser desestimada. No sembla que les lleis dels tribunals emparin els clubs, però al cap i a la fi parlem de persones i poden tenir aquesta llibertat".

Freixa també ha explicat que el club ha arribat a un acord amb Fox Sports. La cadena emetrà sis episodis de 30 minuts cadascun que "difondran el fenomen Barça". A més, ha informat que la junta ha acordat prorrogar fins al 31 d'octubre l'actualització del cens per part dels socis, i ha dit que fins ara aproximadament un 60% dels socis han passat per les oficines del club per dur a terme aquest procés. La junta també ha homologat un total de 18 noves penyes del FC Barcelona, sis de les quals fora de l'estat espanyol.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut