Bàsquet

El Barça vol mantenir la imbatibilitat a l'Eurolliga contra el renovat Panathinaikos de Dusko Ivanovic

El Barça rep aquest divendres el Panathinaikos al Palau Blaugrana, un partit corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de l'Eurolliga i que Esport3 oferirà en directe a partir de les 9 del vespre. El partit, que suposarà el retorn del tècnic montenegrí Dusko Ivanovic al Palau, enfrontarà, segons Xavi Pascual, dos dels millors equips europeus del moment.

Actualitzat

El Barça rep aquest divendres el Panathinaikos al Palau Blaugrana, un partit corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de l'Eurolliga i que Esport3 oferirà en directe a partir de les 9 del vespre. L'objectiu dels blaugranes és mantenir el balanç immaculat, amb quatre victòries i cap derrota. El partit, que suposarà el retorn del tècnic montenegrí Dusko Ivanovic al Palau, enfrontarà, segons Xavi Pascual, dos dels millors equips europeus del moment.

Després de sumar un ple de victòries en els quatre primers partits, els homes de Xavi Pascual volen tancar la primera volta de la fase regular com a líders en solitari del grup C i donar, així, un pas més per segellar la classificació amb vistes al Top 16.

El rival és el renovat Panathinaikos de l'exblaugrana Dusko Ivanovic, un equip històric que amb l'arribada del tècnic montenegrí ha començat des de zero, mantenint, això sí, l'incombustible base grec Dimitris Diamantidis, un dels puntals de la plantilla que va conquistar el títol europeu el 2007, 2009 i 2011.

Malgrat que encara es troben en fase de formació, en aquest inici d'Eurolliga, els grecs només han perdut un partit davant el Bayern de Munic (81-75) i ocupen la segona posició del Grup C, a un victòria del líder.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut