Barça

El Barça vol lligar la renovació de Valdés o començar a buscar-li un substitut

Setmana clau a Can Barça en l'afer Valdés. Després que les negociacions s'han allargat per la falta d'entesa entre el que ofereix el Barça i el que demana el representant del porter, el club no vol que la renovació s'eternitzi. Per això, segons ha explicat Catalunya Ràdio, ha pres la decisió que aquesta setmana o es tanca l'acord amb Valdés o se li busca un substitut.

Actualitzat
No volen un serial. Ni tenen intenció de cedir a les pretensions econòmiques del porter. Ara per ara, la intenció de la secretaria tècnica és plantejar un ultimàtum. O renovació en els termes que li han plantejat (7 milions d'euros bruts per temporada i 4 anys més de contracte) o res. A més, si la resposta de Valdés és negativa, Txiki buscarà al mercat un porter de garanties per reforçar la plantilla. Seria l'últim any de contracte de Valdés i l'estratègia del Barça és blindar-se per al futur.

Negociació complicada

Les posicions estan molt allunyades i hi ha una certa tensió entre les dues parts després de l'última reunió. El representant del jugador assegura que no té data per tornar-se a reunir amb Begiristain i des de l'entorn de Valdés s'apunta a un suposat interès del Manchester United a fitxar-lo. Seria el recanvi del veterà Van der Sar. Tot i això, al Barça no hi ha hagut cap trucada des de Manchester.

Puyol i Márquez, a punt de renovar

Mentrestant, les renovacions de Puyol i Márquez poden ser les primeres a tancar-se. El representant del mexicà ha de passar aquesta setmana per les oficines.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut