Els seguidors del Barça podrán veure la final de la Champions al Miniestadi (FC Barcelona)
Els seguidors del Barça podrán veure la final de la Champions al Miniestadi (FC Barcelona)
Barça

El Barça vol instal·lar al Miniestadi una pantalla gegant per seguir la final de la Champions

Els socis del club blaugrana que s'hagin quedat sense entrada per a Berlín podran veure el partit en directe des del Miniestadi

Carolina PonsActualitzat

El FC Barcelona ha plantejat una opció per als seguidors del club que s'hagin quedat sense entrada per al partit de la final de la Champions del 6 de juny a Berlín. L'entitat blaugrana vol obrir el Miniestadi i instal·lar una pantalla gegant per seguir en directe el partit del Barça contra la Juventus, segons ha informat Catalunya Ràdio.

Aquesta seria la tercera vegada que el Barça ofereix aquesta opció als aficionats del club. La idea va sorgir el 2006, a la final del FC Barcelona contra l'Arsenal, en la que els blaugranes van guanyar la segona Champions. El club va tornar a obrir el Miniestadi el 2009, aquest cop per la final contra el Manchester a Roma, que també va acabar amb una victòria catalana.

En l'última Champions que va aconseguir el Barça, també amb el Manchester United com a rival, la intenció del club va ser tornar a obrir el camp i instal·lar la pantalla gegant. L'acte es va haver de suspendre per un fort vent a la ciutat comtal, que posava en perill l'estabilitat del televisor i la seguretat dels aficionats.

Així qui no vulgui quedar-se al menjador de casa, té una cita amb la final de Champions al "Mini" o bé directament a l'Estadi Olímpic de Berlín, per aquests últims, el termini de sol·licitud de les entrades s'acaba dijous a les set de la tarda. El sorteig es farà divendres a les 10 del matí.

Anar al contingut