Lliga de Campions

El Barça vol encarrilar a París el pas a les semifinals de la Champions

L'equip blaugrana vol aprofitar les baixes del París Saint-Germain per obtenir un resultat positiu al Parc dels Prínceps

Actualitzat

El Parc dels Prínceps es prepara per acollir aquest vespre (20.45) un partit d'alt nivell entre el París Saint-Germain i el Barça, dos candidats a la Champions que lluitaran per un lloc en les semifinals.

Els dos equips ja es van enfrontar en la fase de grups de la competició, amb una victòria cadascun. De fet, el PSG té l'honor d'haver sigut el primer equip a batre el Barça de Luis Enrique (3-2). Sis mesos després, els dos equips poden exhibir un full de resultats remarcable: els parisencs son líders a la Lliga francesa, finalistes de Copa, acaben de guanyar la Copa de la Lliga i han perdut només 4 partits en tota la temporada. Unes xifres molt semblants a les del Barça, líder de la seva Lliga i finalista de Copa, amb només 5 derrotes al seu compte en 48 partits.

Amb baixes però altius

El París Saint-Germain arriba a l'eliminatòria animat després d'haver eliminat un dels candidats més ferms, el Chelsea de José Mourinho, però llastat per les baixes, sobretot al partit d'anada. Zlatan Ibrahimovic i Marco Verratti, sancionats, no podran jugar aquest vespre, ni Thiago Motta, lesionat. A més, David Luiz que no està en condicions de jugar de sortida, tot i haver entrat per sorpresa a la convocatòria.  

Pel que fa al seu equip titular, el Barça només compta amb l'absència per sanció de Dani Alves, que pot ser substituït per Montoya o per Adriano. L'altre dubte de l'alineació blaugrana és el paper de Javier Mascherano. Si juga, pot fer-ho a l'eix de la defensa en detriment de Jérémy Mathieu o al mig del camp per Sergio Busquets. Són els dubtes que té Luis Enrique en les hores prèvies d'un partit que pot començar a dibuixar el futur de l'equip.   
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut