Barça

El Barça vol deixar de tenir una plantilla curta i vol recanvis en totes les posicions

El Barça de la temporada que ve tindrà almenys doblades totes les demarcacions. L'any passat, es va arribar a qüestionar en alguns moments si la plantilla era massa curta. En haver-se de jugar dues competicions més -el mundialet de clubs i la Supercopa d'Europa-, és evident que convé tenir les espatlles ben cobertes.

Actualitzat
Andreu Fontàs, el central de Banyoles, que s'ha fet un fart de signar autògrafs aquest dimecres en un campus a Olot, és l'exemple de l'aposta de Guardiola per reforçar el primer equip amb gent de la casa. Ell i Thiago Alcántara, amb aparicions puntuals la temporada passada, ara es converteixen en un gran fons d'armari per una campanya amb 6 competicions. Els extres del mundialet de clubs, la Supercopa d'Europa i el virus FIFA en any d'Eurocopa deixen l'equip pràcticament sense cap data lliure. Als dos joves valors de la Masia s'hi hauran d'afegir els dos grans objectius del mercat blaugrana: Alexis, a punt de caure, i Cesc, un fitxatge que es farà pregar. El concepte de plantilla curta es vol aparcar per dotar el campió d'Europa d'un onze amb totes les posicions doblades amb jugadors de garantia.

La porteria queda coberta amb Valdés, el porter titular i Pinto, el porter de la Copa. Al lateral dret, el jove Montoya podria donar minuts de descans a Alves. La defensa és la línia amb més jugadors, tres possibles laterals a la banda esquerra i fins a sis possibles centrals, amb la polivalència d'Abidal i Mascherano. Al mig del camp, Thiago pot ser el relleu de Xavi, tot i que si Cesc acaba fitxant pel Barça, el d'Arenys s'afegiria en la rotació dels organitzadors amb opció igualment de jugar de mitja punta. Alexis Sánchez seria el jugador més versàtil, capaç d'ocupar qualsevol posició de l'atac.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut