Els jugadors del Barça fent rotllana en l'últim entrenament de l'equip (Reuters)
Lliga de Campions

El Barça vol certificar davant l'Olympiacos el pas als vuitens de final de la Champions

L'equip blaugrana busca al camp de l'Olympiacos el quart triomf consecutiu a la Champions, que li pot donar el passaport per a la següent ronda a falta de dues jornades

Actualitzat

Feina feta no té destorb. El Barça vol segellar el seu pas als vuitens de final de la Lliga de Campions com més aviat millor, i aquest vespre, al camp de l'Olympiacos (20.45, TV3), tindrà la primera oportunitat per fer-ho.

L'equip blaugrana, que porta una trajectòria perfecta fins ara a la Champions, vol encadenar el quart triomf davant un rival que no passa pel seu millor moment. El Barça ha viatjat al Pireu amb algunes baixes significatives, com la de Gerard Piqué, sancionat, i la d'Andrés Iniesta, amb molèsties musculars.

També amb dubtes: Javier Mascherano, cridat a rellevar Piqué, s'ha desplaçat tot i tenir febre. L'argentí, però, va fer l'últim entrenament amb normalitat i podrà acompanyar Samuel Umtiti a l'eix de la defensa.

El partit d'aquest vespre a l'estadi Georgios Karaiskaki tindrà un gran pes sentimental per a Ernesto Valverde, que va ser entrenador de l'Olympiacos en dues etapes i el va portar a guanyar tres Lligues i dues Copes. Valverde és molt estimat per l'entorn de l'equip grec i rebrà un càlid homenatge.

La Juve se la juga a Lisboa

La classificació matemàtica del Barça avui mateix no dependrà exclusivament dels blaugranes, que estaran pendents del que passi a l'Sporting de Portugal-Juventus. Els italians defensen el segon lloc del grup a Lisboa. El Barça, per classificar-se matemàticament aquesta nit, ha de fer un resultat millor que el que obtingui l'Sporting davant els vigents finalistes de la Champions. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut