Barça

El Barça vol centrar-se a guanyar al camp de l'Almeria abans de pensar en el clàssic

El Barça jugarà dissabte a Almeria l'últim partit de Lliga abans del clàssic. Andrés Iniesta considera que abans de pensar en el Madrid cal guanyar primer aquests tres punts. Un partit per al qual Gerard Piqué finalment estarà a punt. Les molèsties amb què va acabar l'amistós contra Portugal no li impediran jugar. Ara bé, caldrà veure si ho fa tenint en compte que acumula quatre targetes grogues i que si en veiés una altra es perdria el clàssic del Camp Nou. Mentre Iniesta encara no vol pensar en el clàssic, qui ja l'escalfa és Cristiano Ronaldo. El portuguès va tenir-se-les amb Busquets al Portugal-Espanya i va lamentar-se de no haver fet mal al jugador blaugrana.

Actualitzat
Després dels partits de seleccions d'aquesta setmana, el Barça ja pensa només en l'enfrontament de Lliga, dissabte al vespre, al camp de l'Almeria. Guardiola ja pot comptar amb tots els internacionals. Entre ells hi ha Gerard Piqué, que va tornar tocat de l'amistós entre Portugal i Espanya, i va haver de deixar la gespa abans que acabés el partit. Per precaució, dijous ja no es va entrenar amb la resta de la plantilla. De tota manera, s'ha confirmat que no té res greu i, si no juga a Almeria, serà per no arriscar-se a veure una targeta que el deixaria sense jugar el clàssic del dia 29 contra el Reial Madrid.

Pedro tampoc no es va entrenar perquè s'està recuperant de la gastroenteritis que li va impedir jugar l'amistós de Portugal. Per cert, un dels que sí que va jugar, Andrés Iniesta, ha assegurat que abans de pensar amb el Madrid han de guanyar a Almeria, un camp on la temporada passada no van passar de l'empat, i ha dit que no pensa que els jugadors hagin de demanar perdó per la contundent derrota que va rebre Espanya contra la selecció portuguesa.

Molts van veure en el partit de dimecres a Lisboa una mena d'aperitiu del Barça-Madrid. A la selecció espanyola hi havia majoria de jugadors blaugrana, i a la portuguesa, els madridistes Pepe, Carvalho i Cristiano Ronaldo. Precisament aquest últim va tenir un duel particular molt intens amb Sergio Busquets. Tots dos van acabar veient una targeta groga. Després del partit el madridista va deixar clar que havia quedat amb ganes de més brega.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut