Arthur Henrique
El mig del camp del Barça necessita efectius i els blaugranes volen incorporar Arthur Melo ben aviat
Barça

El Barça vol avançar l'arribada d'Arthur Melo

El Grêmio recorda que la incorporació del brasiler està pactada per al gener del 2019

Jordi SunyerActualitzat

El Barça vol mirar d'incorporar, ja aquest estiu, Arthur Melo, el futbolista brasiler del Grêmio. El mig del camp és una zona en què els blaugranes necessiten efectius: Andrés Iniesta ja no és al club; Carles Aleñá està lesionat i no estarà a punt fins al setembre; amb Frenkie de Jong hi ha acord amb el jugador, però no amb l'Ajax, i es valora retardar un any la seva incorporació; i al portuguès André Gomes se li busca sortida.  

El Barça té una opció de compra sobre Arthur Melo, que es va oficialitzar el passat mes de març. El club va anunciar que l'opció s'havia de formalitzar durant el juliol i que, en cas que tot anés bé, el preu de l'operació seria de 30 milions d'euros fixos més 9 en variables. Dels fixos, els blaugranes ja n'han abonat 4, que corresponen a l'opció de compra.

L'operació Arthur, doncs, estaria clarament en marxa, però des del Grêmio es recorda que el pacte signat amb el Barça pel jugador només contempla la incorporació del migcampista brasiler al club blaugrana al mes de gener del 2019

Només hi hauria una manera d'estovar el Grêmio, que és compensar-lo econòmicament. El Barça vol mirar de rebaixar al màxim les pretensions dels de Porto Alegre en aquest sentit, però té coll avall que podria haver de passar per caixa. Fins ara, fins i tot en converses directes amb el Barça els brasilers no han cedit, però la nova secretaria tècnica no vol deixar d'insistir.

Anar al contingut