Paco Alcácer i André Gomes
Paco Alcácer serà titular contra el Màlaga (EFE)
Barça

El Barça vol assaltar el liderat de la Lliga amb una victòria contra el Màlaga al Camp Nou

Després de l'aturada pels duels internacionals de seleccions, el Barça necessita sumar un triomf contra el Màlaga, amb l'objectiu de posar pressió al Reial Madrid abans del derbi madrileny al Calderón. Luis Enrique recupera Piqué, Jordi Alba i Mathieu i té les baixes de Luis Suárez, sancionat, i Iniesta i Umtiti, lesionats.

David CarballoActualitzat

El Barça rep avui un Màlaga en trajectòria ascendent al Camp Nou en partit corresponent a la 12a jornada de Lliga (16.15 hores). Després de l'aturada pels duels internacionals de seleccions, els blaugranes necessiten sumar un triomf amb l'objectiu de posar pressió al Reial Madrid i intentar assaltar el liderat depenent del resultat en el derbi madrileny al Calderón.

Davant d'un rival amb números interessants en els últims partits, la recuperació d'efectius va ser molt ben rebuda per Luis Enrique. Piqué, Jordi Alba i Mathieu van participar en l'última sessió abans del duel contra el Màlaga, i els únics absents van ser Umtiti i Iniesta, que continua amb la seva recuperació amb la ment posada en el clàssic del 3 de desembre.

De manera contundent i inesperada, Luis Enrique va anunciar en roda de premsa que Paco Alcácer serà titular avui, en substitució de Luis Suárez, sancionat per acumulació de targetes. La missió del davanter de Torrent serà, a banda d'estrenar-se com a golejador amb la samarreta del Barça, ajudar els seus companys a sumar una victòria després de l'aturada internacional de seleccions. El tècnic blaugrana va qualificar el partit d'aquesta tarda d'oportunitat per al davanter valencià.

Un Màlaga en bona ratxa

El Barça es trobarà amb un rival que ha sumat deu punts dels últims quinze i amb l'exblaugrana Sandro Ramírez en estat de gràcia després d'una temporada a l'ombra del trident: 5 gols en la Lliga, dels quals tres en les últimes tres jornades. Juan de Ramos, que recupera Diego Llorente a la llista de convocats, va anunciar que el seu plantejament variarà en funció del partit. L'últim precedent del tècnic malagueny contra els blaugranes va ser el cèlebre 2-6 del Barça de Guardiola al Bernabéu quan dirigia el Reial Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut