Barça

El Barça vol aprofitar la visita de Jorge Messi per intensificar les converses per a la renovació del crac argentí

El pare i representant del jugador és a Barcelona i el club blaugrana ho aprofitarà per intensificar les negociacions per a la renovació del contracte que acaba el 30 de juny del 2018

Francesc LatorreActualitzat

Assegurar-se la continuïtat de Messi és la prioritat del Barça aquesta temporada. Serà el jugador argentí el que marqui els temps en les negociacions, però al club blaugrana esperen tenir una trobada amb l'entorn de l'argentí abans que acabi l'any.

D'aquí i fins a finals d'any es viuran unes setmanes clau perquè el Camp Nou pugui continuar gaudint de Leo Messi més enllà del juny del 2018, quan acaba el contracte. Després d'uns mesos sense trepitjar Catalunya, el pare del jugador, Jorge Messi, ha aterrat a Barcelona i el Barça ho aprofitarà per intensificar les converses per a la renovació. La intenció continua sent que acabi la seva carrera vestit de blaugrana.

"Leo Messi està ajudant a construir un Barça gran, universal i que està a tots els racons del planeta, però no hi ha cap persona que estigui a l'altura del club, el club està per sobre de tots nosaltres. El Barça sempre intenta que els jugadors segueixin la seva carrera i Messi forma part d'aquests jugadors i està a la primera posició per acabar la seva carrera aquí", ha confirmat el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, en declaracions a l'emissora radiofònica Uruguay Vision FM.

De totes maneres, ara com ara, el club blaugrana veu molt poc probable que el Barça pugui fer de la signatura de Messi un regal nadalenc per als seus aficionats. No es vol córrer més del compte, i més sabent que el ritme de la negociació el marcarà el mateix Messi. Les converses es podrien allargar fins ben entrat el 2017, però qualsevol final que no fos una fotografia amb la firma de Messi seria una sorpresa majúscula. En canvi, el que sí que comença a agafar forma de regal nadalenc és la renovació de Luis Suárez. Segons va confirmar Bartomeu, la continuïtat del davanter uruguaià és a un pas de tancar-se.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut