Barça

El Barça vol allargar la seva ratxa amb una nova victòria a la Champions davant l'Sporting de Lisboa

Els blaugrana intentaran allargar la seva bona ratxa després de 7 victòries de 7 possibles entre Lliga i Champions. Aquest vespre a les 20.45

Actualitzat

El Barça defensa aquest vespre (a les 20.45) el lideratge de grup a la Lliga de Campions al camp de l'Sporting de Portugal, un Barça que vol allargar la bona ratxa després de 7 victòries de 7 possibles entre Lliga i Champions.

Aquest serà el segon partit en què Barcelona i Sporting es mesurin a la Lliga de Campions a Lisboa (n'hi va haver un altre en Copa UEFA 1986). En l'anterior (26 de novembre del 2008), el conjunt barceloní va reafirmar el seu domini amb un clar 2-5, presagi de la superioritat que mostraria aquell curs no només guanyant la Lliga de Campions, sinó un sextet de títols.

Per al xoc d'aquest vespre, els blaugrana van amb totes les seves armes, a excepció del lesionat Dembélé, però amb un Messi entonat (ha marcat ja 12 gols en els 11 partits oficials que ha disputat aquest curs, inclosos els dos partits amb la seva selecció) i un Luis Suárez que va tornar a veure porta en el partit contra el Girona (0-3), en què l'uruguaià va jugar el seu partit cent com a barcelonista.

Al Barcelona s'entén que una victòria contra l'Sporting, que ve de vèncer al camp del Olympiacos (2-3), els situaria a més de líder, en solitari, amb un camí aplanat cap al primer escull, com és superar la fase de grups.

A la llista de convocats hi destaquen els retorns de Nelson Semedo i Gerard Deulofeu respecte a la llista del passat dissabte a Girona i també la inclusió d'Ortolá, del Barça B, que ha rebut l'alta mèdica. Han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Vermaelen, Arda i Alcácer, mentre que Rafinha i Dembélé continuen recuperant-se de les seves respectives lesions.

L'Sporting de Jorge Jesús també s'aferra a l'estadística de veure com compta amb avantatge en els enfrontaments sobre els equips espanyols a casa, amb sis victòries, dos empats i tres derrotes. A més, es recorda que a la Copa UEFA 1986, el quadre lisboeta va guanyar el Barcelona (2-1), encara que, això si, va caure eliminat a causa del 1-0 a favor barcelonista de l'anada.

El partit d'aquest dimecres marcarà més el retrobament del defensa francès Jérémy Mathieu amb els seus antics companys, després de ser traspassat del Barcelona a l'Sporting l'estiu passat. Del costat dels verd-i- blancs jugarà també l'internacional portuguès Fábio Coentrão, cedit pel Reial Madrid, que ja compta amb diversos enfrontaments davant els blaugranes a l'esquena.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut