Barça

El Barça visita el Rayo amb l'objectiu de no entregar encara la Lliga al Reial Madrid

L'anunci de l'adéu de Guardiola ha deixat en un segon pla el tram final de la Lliga. El Barça visita el camp del Rayo Vallecano a les 21.30 h. A Vallecas, no hi seran ni Xavi ni Gerard Piqué, tots dos lesionats. A més de l'habitual inclusió de Cristian Tello, els joves del filial Marc Bartra i Martín Montoya reforcen la convocatòria blaugrana. L'expedició blaugrana viatja aquest matí cap a Madrid i si no guanyen el Rayo Vallecano, el Madrid podria ser campió de Lliga en acabar el partit.

Actualitzat
El Barça viatja a Vallecas amb la intenció d'aconseguir una victòria que faci oblidar una dura setmana on va caure eliminat a Europa, va perdre les seves opcions a la Lliga, i que es va tancar amb l'adéu de Pep Guardiola. Jugarà contra un Rayo ple de baixes i que necessita una victòria per certificar la permanència de manera matemàtica.

El partit que el Reial Madrid juga a les 12 h al Santiago Bernabéu marcarà l'ambició i la trascendència del partit contra el Rayo. Una victòria del Madrid, obligaria el Barça a sumar els tres punts sinó vol deixar la Lliga virtualment en mans dels blancs.

Per al partit contra Rayo, el Barça no podrà comptar amb el lesionat Gerard Piqué, que va haver d'abandonar el partit del Chelsea després de rebre un cop al cap, ni amb Xavi Hernández, que estarà dues setmanes absent per problemes musculars. A falta de quatre jornades per a la conclusió del campionat, els blaugranes intentaran mantenir la seva filosofia de competir al màxim en cada partit, tot i que Pep Guardiola podria fer descansar alguns jugadors després de vuit dies de competició molt exigents.

Un Rayo amb moltes baixes

José Ramón Sandoval, entrenador del Rayo Vallecano, compta amb nombroses baixes per a aquest partit, ja que no disposa d'Armenteros, Piti, Javi Fuego i Pereira per lesió, a més dels sancionats Casado i Mikel Labaka. Per contra, recupera els defenses Arribas i Tito, i el davanter català Raúl Tamudo. El conjunt madrileny espera prolongar la seva bona ratxa de resultats davant el Barça, ja que en els dotze enfrontaments entre tots dos a Vallecas, tres van acabar amb victòria blaugrana, sis van acabar amb empats i tres van ser triomfs del Rayo.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut