Barça

El Barça viatja cap a Milà, amb Puyol recuperat i amb Márquez com a novetat de la convocatòria

El Barça viatja aquest matí cap a Milà, on dimecres el Barça debuta a la Lliga de Campions davant l'Inter. Márquez és l'única novetat en una llista de Guardiola, en què també hi és Txigrinski, que viatja tot i que no pot jugar aquesta competició. El mexicà va rebre dijous passat l'alta mèdica, recuperat d'una lesió muscular que va patir durant la gira pels Estats Units. El mexicà, doncs, podria disposar dels seus primers minuts quatre mesos després del seu últim partit oficial. Un partit, l'Inter-Barça, que significarà el retorn d'Ibrahimovic a Milà i el retrobament de Samuel Eto'o amb els seus antics companys. També serà un partit especial per a l'exblaugrana i ara a les files de l'equip italià, Thiago Motta.

Actualitzat
La presència de Rafael Márquez per Dmitro Txigrinski, que no pot disputar la Lliga de Campions amb el Barcelona en haver participat en la fase prèvia amb el Shackhtar Donetsk, és l'únic canvi de la convocatòria que el tècnic blaugrana, Josep Guardiola, va donar ahir a la tarda per enfrontar-se a l'Inter de Milà.

En qualsevol cas, Txigrinski forma part de l'expedició que ha partit aquest matí cap a Milà per enfrontar-se dimecres a l'Inter de José Mourinho i Samuel Eto'o.

Guardiola, s'ha emportat, per tant, els 18 jugadors disponibles més el central ucraïnès. Márquez, absent a Getafe, podria tenir en el Giuseppe Meazza els seus primers minuts quatre mesos després del seu últim partit oficial, ja que abans de patir un trencament muscular durant aquesta pretemporada, va patir un trencament de menisc en la semifinal de la passada Champions contra el Chelsea.

D'aquesta manera, la llista de convocats és la següent: Valdés, Pinto, Abidal, Piqué, Maxwell, Puyol, Alves, Touré, Txigrinski, Sergio Busquets, Keita, Jeffren, Xavi, Iniesta, Henry, Pedro, Ibrahimovic, Messi i Márquez.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut