Barça

El Barça viatja a Santander, on aquest vespre s'enfronta al Racing a la recerca del quart triomf consecutiu

El Barça s'enfronta aquest vespre amb el Racing de Santander a El Nuevo Sardinero, un camp tradicionalment complicat per als blaugrana. Els de Guardiola buscaran la quarta victòria consecutiva, que els donaria el lideratge provisional. El tècnic ha viatjat amb els 19 jugadors disponibles i segurament introduirà canvis a l'onze titular. El calendari es comença a atapeir, comencen les rotacions i un dels afectats podria ser Leo Messi, que és possible que comenci el partit des de la banqueta. L'equip blaugarana es trobarà al davant Henrique, el defensa central que Guardiola ha tornat a cedir, aquesta temporada al Racing.

Actualitzat
La plantilla blaugrana ha sortit aquest matí cap a Santander amb l'objectiu de seguir sumant triomfs en aquest inici de Lliga, que tot i tenir-ne el ple, Guardiola creu que encara es pot millorar molt més. Possiblement l'objectiu del tècnic blaugrana és evitar la relaxació dels seus, perquè costa de creure que no està satisfet amb el rendiment dels seus, després d'aquests tres triomfs consecutius. Però ja ho va dir Laporta, "Guardiola és un perfeccionista".

Segurament hi haurà canvis sobre la gespa d'El Nuevo Sardinero, un camp tradicionalment complicat per als blaugrana, respecte al darrer partit. Guardiola s'ha endut 19 jugadors, tots els que té disponibles, i haurà de descartar un d'ells a última hora. Poden tornar a l'onze inicial Abidal o Touré, mentre que Messi podria començar el partit des de la banqueta. 

Davant es trobaran un Racing en bona forma, que ve de sumar un treballat punt al Calderón i un triomf contra el Màlaga, i amb un jugador molt familiar, Henrique, que buscarà reivindicar-se i que pot jugar davant dels blaugrana, tot i la seva condició de cedit.

Henrique, amb ganes de demostrar

Després d'estar cedit una temporada al Bayer Leverkusen, Henrique va compartir pretemporada amb el Barça i fins i tot va ser presentat com a barcelonista en el Trofeu Joan Gamper, però quedava clar que el seu destí era tornar a marxar. Guardiola no el volia, i, després de la primera jornada de Lliga, el 31 d'agost, va tornar a ser cedit, ara al Racing de Santander, on, per cert, no li ha anat gens malament en els dos partits que ha jugat.

Va debutar el 12 de setembre, al Vicente Calderón, on, aprofitant el mal moment dels matalassers, el Racing va esgarrapar un punt. Henrique va jugar tot el partit, i també va ser al terreny de joc els 90 minuts en la jornada passada, la tercera, quan el Racing va guanyar el Màlaga a domicili 1-2. L'únic tècnic debutant aquest any a Primera, Juan Carlos Mandiá, que va estar a punt de fer pujar l'Hèrcules a la màxima categoria, el considera una peça clau en aquest Racing renovat.

Henrique guanya confiança dia a dia, i aquesta nit té ganes de demostrar que no té res a envejar al desitjat Txigrinski i que el Barça es va equivocar deixant-lo marxar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut