Bàsquet

El Barça viatja a Istanbul sense Doellman ni Navarro

L'equip blaugrana vol tancar el Top-16 de l'Eurolliga amb un nou triomf que li permeti aprofitar una improbable relliscada del Reial Madrid davant el Zalgiris

Actualitzat

El Barça ha viatjat aquest dijous a Istanbul, on divendres (a les 19.00, per Esport3) afronta l'últim partit del Top 16 de l'Eurolliga.

Ho farà en unes condicions molt particulars. D'entrada, perquè el partit es jugarà a porta tancada, per la sanció imposada al Galatasaray. Però també, i sobretot, perquè l'equip blaugrana estarà minvat d'efectius: a la ja coneguda baixa de Justin Doellman, que s'ha perdut els dos últims partits per problemes al bessó de la cama dreta, s'hi afegeix la de Joan Carles Navarro, per unes molèsties musculars lleus, segons ha comunicat el mateix club.

El Barça, amb el segon lloc del grup ja assegurat, aspira a acabar el Top 16 amb un triomf que, en l'improbable cas que el Reial Madrid ensopegués a casa davant el Zalgiris, atorgaria el lideratge als de Xavi Pascual. 

Tot i les baixes, els números són molt favorables al Barça, que afronta el partit després d'haver guanyat els set últims partits que ha jugat a l'Eurolliga, mentre que el Galatasaray no té cap opció de classificació després d'haver perdut els deu últims partits que ha jugat a la competició.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut