Messi es lamenta incrèdul durant el partit contra l'Espanyol (EFE)
Messi es lamenta incrèdul durant el partit contra l'Espanyol (EFE)
Barça

El Barça veu tallada la seva ratxa de 29 partits seguits sense perdre amb una derrota a la Copa contra l'Espanyol

En el derbi dels quarts de la Copa, l'Espanyol ha posat fi a una ratxa de 29 partits seguits sense perdre dels blaugrana

Actualitzat

El FC Barcelona ha vist tallada davant de l'Espanyol, en la Copa del Rei, la seva ratxa de 29 partits seguits sense perdre. Un gol de Melendo en els minuts finals de l'anada dels quarts de final ha posat fi a una sèrie de 23 victòries i 6 empats entre Lliga, Lliga de Campions i Copa.

Els blaugrana van encaixar dues derrotes, el 13 i el 16 d'agost del 2017, davant del Reial Madrid en la Supercopa d'Espanya. El que semblava un mal presagi en la primera temporada d'Ernesto Valverde a la banqueta del Barça va donar pas a una ratxa de 9 partits seguits guanyats, 7 de Lliga i 2 de Lliga de Campions.

Els de Valverde van empatar a 1 al camp de l'Atlètic de Madrid en la vuitena jornada de Lliga. També van sumar un punt a la tretzena al camp del València i en la catorzena al camp del Celta. La resta de partits de la Primera volta d'aquesta competició, 16, els ha resolt amb victòria.

A la Lliga de Campions va tancar la fase de grups líder del seu, amb 4 victòries i 2 empats. I, pel que fa a la Copa del Rei, el seu balanç era de 2 victòries davant del Múrcia i un empat i una victòria contra el Celta (l'empat, casualment, a Balaídos). Fins que el gol de Melendo els ha fet encaixar la primera derrota des de l'agost.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut