Barça

El Barça valora el gest de Verratti de voler venir el Barça però veu una operació complicada

Marco Verratti ja ha comunicat al París Saint-Germain la seva intenció de deixar el club. És un perfil que encaixa al Camp Nou però el seu preu és gairebé prohibitiu. Com a mínim, l'italià ja ha fet el primer pas per forçar una sortida

RedaccióActualitzat

Ernesto Valverde, Robert Fernández i Josep Maria Bartomeu ja han pogut fer una reunió de treball per parlar del possibles reforços. Un dels noms a la llista és el del migcampista del PSG Marco Verratti. El representant del jugador italià ja ha comunicat al club francès la seva intenció de marxar. Des del club blaugrana es veu l'operació com a molt complicada, però valoren positivament la iniciativa del jugador de voler venir al Barça. Però tot passa perquè el PSG el vulgui vendre i veure si econòmicament és viable.

Segons la "Gazzetta Dello Sport", el Barça oferirà al PSG 100 milions a canvi de l'italià. El representant del jugador, Donato di Campli, presentaria l'oferta aquest dilluns al nou director esportiu del PSG, Antero Henrique. El rotatiu italià també diu que el sou del jugador seria de 10 milions d'euros anuals i el Barça hauria de competir amb el Chelsea i el Bayern per fitxar-lo.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut