Barça

El Barça va superar amb nota l'última lesió de Messi

Fa poc menys d'un any, Messi va caure lesionat per un període llarg, però el Barça va saber mantenir el bon rumb

Actualitzat

Fa poc menys d'un any, el 26 de setembre del 2015, Leo Messi encenia les alarmes en caure lesionat. Era a l'inici del partit contra el Las Palmas. L'argentí es va perdre un total de 9 partits consecutius, entre Lliga, Copa i Champions, en trencar-se un lligament lateral del genoll esquerre.

En aquells partits va quedar demostrat que el Barça era capaç de sobreposar-se a l'absència: en 9 partits, va aconseguir 7 victòries, un empat i només una derrota, al camp del Sevilla (2-1).

Sense Messi, i tot i que Munir i Sandro es van repartir la vacant en l'onze inicial, van ser els seus companys al trident, Neymar i Luis Suárez, els que van acaparar el protagonisme golejador: El brasiler va marcar 10 gols i l'uruguaià 10 més, inclosos els dos que li va fer el Las Palmas una vegada Messi ja havia abandonat el terreny de joc.

Tant és així que Messi no va jugar de sortida davant el Reial Madrid al Santiago Bernabéu, en el partit que significava la seva tornada a l'equip el 21 de novembre. No va caldre: l'equip blaugrana, amb gols de Neymar, Suárez i Iniesta, es va avançar en el marcador, abans que l'argentí, al minut 56, entrés per Rakitic. Suárez va arrodonir la golejada poc després (0-4).

Els dos mesos de baixa de Messi, contemplats d'entrada amb pessimisme pels precedents de temporades anteriors, van acabar demostrant que Neymar i Suárez eren capaços de carregar l'equip a l'espatlla.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut