Actualitat blaugrana

El Barça va fer ahir el primer entrenament a Escòcia, amb Thierry Henry com a principal focus d'atenció

El Barça va fer ahir el primer entrenament a Escòcia, poques hores després d'aterrar. Els blaugranes es comencen a preparar pel primer amistós de la pretemporada, dijous, contra el Dundee United. Mentrestant, l'"stage" a Saint Andrews serveix als nous jugadors per adaptar-se a l'equip i també a Frank Rijkaard per començar a valorar les possibilitats de la plantilla. Eto'o va dir que no poden repetir els errors de la temporada passada, i va reiterar que vol seguir vestint de blaugrana, tot i que agraeix l'interès del Milan. Els blaugrana s'exercitaran des d'avui en dobles sessions.

Actualitzat

La sessió d'entrenament es va fer a les instal·lacions esportives de la Universitat de Saint Andrews. No hi van assistir Gudjohnsen, Puyol ni Edmílson, que estan lesionats. A part, és clar, dels que es van quedar a Barcelona, Messi, Milito i Márquez, tots tres de vacances i descansant de la seva participació en la Copa Amèrica. 

A la concentració d'Escòcia, Samuel Eto'o va explicar que agraeix l'interès del Milan, però que ell no es mou del Barça. El camerunès va afegir que no poden repetir els errors de la temporada passada. Per la seva banda, Andrés Iniesta va reconèixer que a l'equip hi ha pressió per tornar a guanyar títols.

En l'arribada del Barça a Escòcia, com és habitual, hi va haver una gran expectació. Especialment amb Eto'o, Henry i Ronaldinho. En terres escoceses, el Barça afronta sis dies d'intensa feina i un parell de partits amistosos, el primer dels quals serà dijous contra el Dundee United.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut