Messi
Luis Enrique podrà comptar amb estrelles com Messi en el primer partit de pretemporada (EFE)
Futbol

El Barça va a Dublín per jugar el primer partit de pretemporada contra el Celtic de Glasgow

És el primer dels tres partits de la International Champions Cup, que també l'enfrontarà contra el Leicester i el Liverpool, i que TV3 i Catalunya Ràdio ofereixen en directe

Actualitzat

El FC Barcelona deixa enrere l'estada a Anglaterra, on s'ha entrenat durant cinc dies, ​​per començar una sèrie de tres partits amistosos. El primer es juga aquest mateix dissabte a Dublín contra el Celtic de Glasgow.

Aquest matx i els dos següents (Leicester i Liverpool) pertanyen al torneig d'estiu International Champions Cup, que aplega 16 equips de primer nivell europeu en 21 partits i que es disputaran en tres continents. Els del Barça es podran seguir en directe per TV3 i Catalunya Ràdio, el primer, aquest dissabte (19.00).

L'expedició blaugrana s'ha desplaçat aquest matí a la capital irlandesa, després dels comiats de Montoya i Adriano. Luis Enrique no podrà comptar amb la majoria dels nous fitxatges, que encara tenen vacances o han començat a fer exercicis a la ciutat esportiva del club (Piqué, Busquets, Iniesta, Ter Stegen), però sí que tindrà a disposició algunes de les estrelles principals de l'equip, com Leo Messi i Luis Suárez. El trident queda incomplet per l'absència de Neymar, que prepara els Jocs de Rio amb la seva selecció.

El tècnic asturià podrà fer proves amb alguns joves i s'espera comprovar quin protagonisme poden tenir jugadors com Denis Suárez i Samper, a més de la consolidació de Sergi Roberto en el lateral, després de la sortida de Dani Alves. El més provable és que Luis Enrique es concentri a prendre la mesura física al seu equip ara que han passat cinc dies durs d'entrenaments a les instal·lacions de la federació anglesa.

El rival, el Celtic de Glasgow, és un històric, el primer equip britànic que va ser capaç de guanyar una Copa d'Europa, el 1967. En absència del seu antagonista ciutadà, el Rangers -descendit a la quarta divisió escocesa fa quatre anys a causa d'una sanció-, el club catòlic ha dominat amb mà de ferro la seva lliga els últims anys. En principi, és un conjunt molt més rodat que el Barça en aquest moment de l'estiu, però, es troba en una situació esportiva difícil. Recentment ha eliminat el Lincoln de Gibraltar en la primera eliminatòria prèvia de la Lliga de Campions, però va haver de remuntar un inesperat 1 a 0 encaixat a l'anada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut