Barça

El Barça ultima la firma amb un nou patrocinador per a la samarreta

El club blaugrana té previst anunciar aquesta mateixa setmana un nou acord de patrocini a partir del pròxim mes de juliol

Actualitzat

El Barça té pràcticament enllestit un acord amb un nou patrocinador per a la samarreta. El nom del nou patrocinador és un dels secrets més ben guardats, però algunes informacions apunten que es podria tractar d'una empresa asiàtica de comerç "online".

Aquest acord no trauria de l'òrbita blaugrana Qatar Airways, l'actual espònsor de la samarreta, que ocuparia un lloc secundari, encara per determinar, en el rol de patrocinadors del club a partir de l'estiu que ve. L'actual contracte es va prorrogar un any i venç el juny del 2017.

Tot i que no ha transcendit l'empresa que lluirà el Barça a la samarreta a partir de l'estiu que ve, és un fet obvi que l'acord se situarà entre els més ben pagats del panorama actual. Dues referències en aquest sentit: els 36 milions d'euros que rep actualment el Barça de Qatar Airways i els 72 milions anuals que rep el Manchester United de Chevrolet, que constitueix el rècord fins ara en el món del futbol.     

L'acord haurà de ser ratificat primer en una junta extraordinària i posteriorment en una assemblea de compromissaris, també extraordinària. Aquesta setmana s'anirà aclarint el calendari.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut