Hoquei patins

El Barça trenca una ratxa de dos anys sense perdre a Europa amb la derrota a Porto (1-0)

Els blaugrana han perdut a la pista del Porto per un gol anotat per l'exblaugrana Reinaldo García quan només s'havien jugat quatre minuts de partit, i cedeixen el liderat als portuguesos

El FC Barcelona Lassa ha perdut el seu primer partit a la Lliga Europea d'hoquei patins davant el Porto (1-0). Amb aquesta derrota s'acaba la ratxa de dos anys que tenien els blaugrana sense perdre a Europa.

Els blaugrana han perdut a la pista del Porto per un gol anotat per l'exblaugrana Reinaldo García quan només s'havien jugat quatre minuts. Abans del descans Egurrola ha impedit que els portuguesos incrementessin la renda amb una falta directa, i també ha parat un penal en la segona meitat. Els blaugrana han cedit el liderat del seu grup al Porto, que ara els avantaja en dos punts, però els portuguesos encara han de visitar el Palau.

En el Grup B el Vic ha guanyat per 1 a 3 el Merignac francès i amb els punts sumats es situa en el segon lloc de la classificació. El Moritz Vendrell, que ha patit en la seva visita al Quevert (2-3), també es segon del seu grup, el C.