Barça

El Barça trasllada la seva rutina de treball a Palafrugell, per participar en el centenari d'aquest club

El Barça ha traslladat la seva rutina de treball fins al Baix Empordà. L'equip s'ha entrenat aquest dimarts a les instal·lacions del Palafrugell per participar, així, en les celebracions del centenari d'aquest club. Més de 5.000 persones no s'han volgut perdre la visita de l'hexacampió, que, com era previsible, ha despertat molta expectació. Fins i tot algun espontani s'ha colat en la sessió dirigida per Guardiola per demanar un autògraf. Per exemple, a Piqué, un dels més sol·licitats i que aquest dimarts fa anys. No ha faltat la tradicional fotografia de família amb els jugadors locals per recordar que, l'any del centenari del seu club, el Barça de Guardiola va visitar Palafrugell.

Actualitzat
La plantilla del Barcelona s'ha entrenat aquest dimarts a la població gironina de Palafrugell amb motiu del centenari del club local davant de més de 5.000 aficionats que s'han trobat a les instal·lacions de l'estadi Josep Pla. El Palafrugell, que ha cobrat cinc euros als menors de dotze anys i deu als grans per assistir a l'entrenament del vigent campió de sis títols, ha vist com la tresoreria del club, que milita en la Regional Preferent, resolia totes les seves inquietuds pressupostàries amb els ingressos d'aquest dimarts.

El Barcelona, que tenia prevista la sessió preparatòria a les 11.00 hores, ha arribat tard a la cita i ha saltat a la gespa mitja hora més tard, amb les grades i tota la tanca que envolta el camp plenes de seguidors. Bona part dels aficionats que aclamaven les accions dels blaugrana eren nens que tenien festa per rebre els campions, segons havien decidit les escoles de la població per iniciativa de l'Ajuntament.

Henry i Alves, absents per lesió

Els únics jugadors que s'han perdut els seguidors han estat el francès Thierry Henry, afectat d'una gastroenteritis, i el brasiler Dani Alves, que continua fent la feina de recuperació al marge del grup. El més aclamat pels aficionats ha estat el català Gerard Piqué, que feia anys i al qual la grada ha cantat una cançó per recordar-l'hi. Al final de l'entrenament i després d'una pacífica invasió de camp per buscar autògrafs, els jugadors han vist com l'autocar oficial amb els colors del club tenia una avaria mecànica que els ha obligat a esperar-se fins a l'arribada d'un altre autocar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut