Ivan Rakitic s'ha incorporat als entrenaments del Barça (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça torna els entrenaments per preparar el pròxim partit contra el Granada amb les novetats de Mascherano i Rakitic

El Barça ha tornat a exercitar-se per preparar el pròxim partit de lliga contra el Granada sense la majoria dels internacionals, que s'aniran incorporant a l'equip a mesura que avanci la setmana

Actualitzat

El Barça ha tornat aquest dilluns a la tarda als entrenaments per preparar el pròxim partit de lliga de diumenge que ve contra el Granada. Luis Enrique ha previst un entrenament diari fins que arribi el pròxim compromís en una setmana on l'entrenador blaugrana anirà recuperant efectius a mesura que vagin passant els dies. Els primers internacionals a incorporar-se han estat Javier Mascherano i Ivan Rakitic, que s'han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva després de ser alliberats per les seves respectives seleccions en una sessió amb tots els disponibles més Kaptoum i Carbonell del filial.

Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Jordi Alba i Gerard Piqué juguen aquest dimarts un amistós a França amb la selecció espanyola i tornarien dijous als entrenaments, igual que Samuel Umtiti, Jasper Cillessen i André Gomes. En  canvi, Ter Stegen ja podria ser a Barcelona aquest dimarts, i dimecres podrien tornar Arda Turan i Denis Suárez, que apunta a titular en l'amistós de la selecció espanyola sub-21 a Itàlia.

Els últims a arribar, sigui com sigui, seran Messi, Neymar i Luis Suárez, que jugaran entre la nit i la matinada de dimarts a dimecres amb les seves seleccions partits de classificació per al mundial de Rússia. Per tant, és molt probable que fins divendres Luis Enrique no disposi de tots els jugadors internacionals.

Anar al contingut