Luis Enrique ha dirigit una xerrada a l'equip abans de començar els exercicis físics
Futbol

El Barça torna als entrenaments i comparteix una barbacoa després de dos dies de festa

L'equip blaugrana se centra en el duel de dissabte al camp de l'Eibar, sense oblidar que la setmana que ve rep el Manchester City i el Reial Madrid en partits crucials. Després de l'entrenament, tota la plantilla ha compartit una barbacoa de germanor als jardins de la nova Masia

Actualitzat

Després de dos dies de descans, el primer equip del Barça ha reprès l'activitat com a líder de la Lliga i encarant ja un triple duel que pot definir les expectatives de l'equip a final de temporada: al camp de l'Eibar dissabte i al Camp Nou contra el Manchester City i el Reial Madrid, la setmana que ve.

Sergio Busquets, lesionat la setmana passada, no ha participat a la sessió d'entrenament d'aquest dimecres, però sí que hi han pres part la resta dels seus companys inclòs Neymar, que el cap de setmana va viatjar al Brasil amb permís del club tenint en compte que no podia jugar contra el Rayo Vallecano per sanció.

De cara al partit contra l'Eibar, Luis Enrique no podrà comptar per sanció ni amb Dani Alves ni amb Jordi Alba, a més de tenir advertits de sanció Javier Mascherano i Jérémy Mathieu. Al marge dels jugadors disponibles del primer equip, han participat a la sessió els davanters del filial Munir i Sandro

Barbacoa de germanor a la nova Masia

Després de l'entrenament, la plantilla del Barcelona s'ha reunit als jardins de la nova Masia, on ha compartit una barbacoa, a una setmana vista de dos grans compromisos al Camp Nou. A la tornada dels entrenaments, després d'un parell de dies de festa i després d'haver recuperat el lideratge de la Lliga, els barcelonistes han compartit taula en un acte lúdic celebrat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en què ha participat la totalitat de la plantilla.
 

Anar al contingut