Futbol

El Barça torna a l'activitat sense Alves i Messi, amb vacances, i Maxwell, amb permís

El Barça ha tornat a l'activitat, després d'una setmana de vacances. I a partir d'ara, no hi ha descans, perquè si arriben al final de totes les competicions, tindran dos partits per setmana fins el mes de maig. El primer de tots però, és el de dimarts vinent contra l'Osasuna, en l'anada de vuitens de la Copa del Rei. En l'entrenament, gairebé hi eren tots. Faltaven Alves i Messi, que disposen d'uns dies més de descans i Maxwell, que tenia permís del tècnic.

Actualitzat
En la sessió, en total quinze jugadors del primer equip del Barça a més de Cuenca, Montoya, Muniesa i Sergi Roberto del filial. Dani Alves, que s'hi incorporarà el 31, i Leo Messi, que també té permís per allargar la seva estada a l'Argentina fins al 2 de gener.

Entren a robar a la casa de Maxwell

Maxwell tampoc no ha assistit a l'entrenament, perquè tenia permís de l'entrenador per assumptes personals. Li han entrat a robar a casa i està ocupat a presentar denúncies i fer els tràmits que s'han de fer. 

En l'entrenament hi ha hagut un espectador d'excepció: el cineasta David Trueba, amic personal de Guardiola. El tècnic té pensat fer doble sessió d'entrenament divendres, ja que el calendari del Barça al gener pot estar molt carregat en funció de les rondes de la Copa del Rei que passi, amb un possible Barça-Madrid..

Divendres, però, onze jugadors, set del primer equip i quatre del filial, hauran de fer punt i a part perquè disputaran el Catalunya-Tunísia.

Anar al contingut