Barça

El Barça torna a la feina per preparar el partit de Copa contra la Cultural Lleonesa, sense Keita ni Ibrahimovic

Després d'un dia de festa, el Barça ha tornat aquest dilluns a la feina amb la vista posada en la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Els blaugrana reben aquest dimarts, al Camp Nou, la Cultural Lleonesa, en un partit que TV3 oferirà en directe. A la sessió d'aquest dilluns no hi eren ni Txigrinski, ni Abidal, ni Henry ni Touré, tots quatre concentrats amb les seves seleccions per jugar partits oficials. A més, Ibrahimovic i Keita, lesionats, tampoc s'han exercitat.

Actualitzat
Seydou Keita va acabar el partit davant el Mallorca amb unes molèsties al genoll esquerre. Després de 24 hores de repòs, li han fet les proves pertinents, que han posat de manifest un edema al lligament lateral intern del genoll esquerre. El de Mali s'estarà 10 dies sense jugar. Per la seva banda, Zlatan Ibrahimovic, que també va caure lesionat davant el Mallorca, estarà una setmana de baixa.

Sense aquests sis jugadors, Guardiola ha decidit comptar amb tres jugadors del planter per a l'entrenament (Jonathan dos Santos, Andreu Fontàs i Oriol Romeu).

El Barça tornarà a entrenar-se dimarts al migdia, a porta tancada, a partir de les 12.30 hores, al Camp Nou. Serà l'últim entrenament abans del partit amb la Cultural.

La Cultu arriba amb un Jito en ratxa

La Cultural Lleonesa ha marxat aquest dilluns en direcció a Barcelona, on s'espera que arribi després de més de 8 hores d'autocar. Tot i el 0 a 2 de l'anada, la Cultural intentarà donar la sorpresa al Camp Nou i per això confiarà especialment en un home, l'exblaugrana Jito, que s'ha convertit en el golejador estrella del conjunt castellà. No en va, ha anotat tots els gols del seu equip en la Lliga. 12 en total, els 3 últims gràcies al hat-trick que va endossar al Barakaldo aquest cap de setmana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut