Andrés Iniesta, parlant amb Denis Suárez durant la sessió aquest dimecres (@FCBarcelona)
Barça

El Barça torna a la feina per preparar el duel contra el Vila-real amb la novetat d'Iniesta

Després de dos dies de descans, l'equip blaugrana es torna a posar en marxa amb l'obligació de no fallar i esperar una ensopegada del Reial Madrid. El manxec és la gran novetat en l'entrenament

Actualitzat

Lamentant no ser a les semifinals de la Lliga de Campions, els jugadors del Barça han tornat a la feina aquest dimecres per preparar el pròxim partit de Lliga, a casa contra el Vila-real aquest dissabte (18.30). L'equip blaugrana està obligat a guanyar els tres partits de Lliga partits i a esperar que el Reial Madrid perdi en algun dels seus compromisos per poder reeditar el títol.

Per això, Luis Enrique demana als seus concentració màxima. En la sessió d'aquest dimecres s'han entrenat tots els jugadors disponibles del primer equip, a més dels jugadors del filial Carles Aleñà i Marlon.

Iniesta, la gran novetat de l'entrenament

La gran novetat de cara al partit contra el Vila-real pot ser el retorn d'Andrés Iniesta, que va ser baixa al derbi per molèsties en l'adductor de la cama dreta, i que aquest dimecres s'ha exercitat amb tota normalitat. Els pròxims entrenaments serviran per comprovar la disponibilitat del capità blaugrana, que en principi podrà jugar aquest dissabte. Mentrestant, Rafinha, Mathieu i Aleix Vidal continuen figurant en el capítol de baixes.  

  

Anar al contingut