Imatge de l'entrenament d'avui, dijous (Miguel Ruiz /// FC Barcelona)
Futbol

El Barça torna a la feina amb una sessió de recuperació sense el lesionat Jordi Alba

Hores després de golejar la Roma en el Gamper (3-0), l'equip blaugrana ha tornat al camp d'entrenament. S'ha confirmat l'abast de la lesió de Jordi Alba, baixa per la Supercopa d'Europa i pràcticament descartat també per als dos partits de la Supercopa d'Espanya.

Actualitzat

El Barça ha fet aquest dijous una sessió de recuperació, hores després d'haver-se imposat a la Roma (3-0) en el trofeu Joan Gamper. Hi han participat tots els jugadors disponibles.

Adriano, que encara s'està recuperant, ha fet treball específic. Mentre, els lesionats Douglas, Arda Turan i Jordi Alba, no s'han entrenat. Pel que fa al lateral de l'Hospitalet de Llobregat, aquest dijous s'ha confirmat el pronòstic inicial d'unes dues setmanes de baixa, pel que no podrà jugar la Supercopa d'Europa, dimarts que ve, i segurament tampoc podrà prendre part en els dos partits de la Supercopa d'Espanya, previstos pels dies 14 i 17 d'agost.

L'equip tindrà festa aquest divendres abans de tornar a entrenar-se el dissabte per preparar ja de forma exclusiva la Supercopa d'Europa, que jugarà a Tbilissi davant el Sevilla, i que serà transmesa en directe per TV3

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut