Futbol

El Barça torna a la Champions amb un partit exigent al camp del Manchester City

El sorteig de vuitens de final va propiciar, com l'any passat, un enfrontament entre dos candidats reals a guanyar la Champions. Manchester City i Barça lliuren el primer assalt aquest vespre. Els blaugranes volen oblidar i fer oblidar la inesperada derrota davant el Màlaga i són conscients que la millor manera de fer-ho és aconseguint un resultat convincent davant els campions de la Premier League anglesa.

Actualitzat

Torna la Champions per al Barça. I amb la Champions, l'oportunitat per als blaugranes de refer-se de l'ensopegada d'aquest cap de setmana a la Lliga. Els de Luis Enrique s'enfronten, aquest vespre (20.45, TV3) al Manchester City en l'anada dels vuitens de final de la màxima competició europea. Un duel que és una reedició dels de la temporada passada. En aquella ocasió, el Barça va eliminar el City. Tot i els precedents, Luis Enrique defuig els favoritismes.

Amb l'equip de gala

El tècnic blaugrana compta amb els seus principals jugadors per afrontar una de les cites importants de la temporada. Els únics absents són els lesionats Vermaelen i Douglas, que han tingut fins ara un paper testimonial en l'equip. Per tant, s'espera que el Barça surti amb l'equip de gala al City of Manchester, també conegut com a Etihad Stadium per motius comercials. El Barça sortirà amb aquest onze o un de molt similar: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Suárez, Messi i Neymar.

El City, sense Touré  

El Manchester City arriba al partit en un bon moment de forma. La golejada contra el Newcastle (5-0) dóna tota la confiança del món al conjunt anglès, que encara té al cap l'eliminació de l'any passat.

Manuel Pellegrini no pot comptar per sanció amb l'exblaugrana Touré Yaya, el jugador de referència al mig del camp. Però tot i la baixa de l'ivorià, el City compta amb prou arguments, sobretot en atac, per posar en entredit la superioritat blaugrana: el "Kun" Agüero, David Silva o fins i tot el golejador Wilfried Bony, que acaba d'aterrar al club, són les seves principals amenaces.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut