Messi no va tenir un dia inspirat en la derrota del Barça a Riazor
Barça

El Barça torna a ensopegar a la lliga després d'una gesta europea

El Barça va acusar l'esforç de la remuntada contra el PSG a la Champions i amb la derrota a Riazor ja no depèn d'ell mateix per guanyar el títol de lliga. No és la primera vegada que els blaugrana ensopeguen en el següent partit després d'una gran nit europea.

Jordi GrauActualitzat

La derrota del Barça contra el Deportivo no és la primera vegada en què l'equip blaugrana, després d'una gran gesta europea, ensopega en el següent partit. Els blaugranes es van deixar a Riazor tres punts molt valuosos en la lluita per la Lliga. Per això, en l'entrenament d'aquest dilluns, cares més aviat serioses després de perdre contra el Dépor.

L'equip no tornarà a jugar fins diumenge contra el València; per això, Luis Enrique ha donat dos dies de festa als seus jugadors. El tècnic confia que, de cara al pròxim partit, ja els hagi passat l'efecte de la remuntada, que sembla que no és un efecte nou a can Barça.

No és nou d'ara. Després de la gran nit de Pichi Alonso, després de remuntar un 3 a 0 contra el Göteborg per accedir a la final de la Copa d'Europa del 1986, va arribar la descompressió. En el següent partit de lliga, un derbi a Sarrià, l'Espanyol es va imposar per un contundent 5 a 3. Bernd Schuster, amb dos gols, va ser dels pocs blaugranes que es van salvar. El gran heroi blanc-i-blau va ser Márquez amb un "hat-trick".

El miracle d'Iniesta en l'últim sospir a Stamford Bridge va dur el Barça a la final de Roma el 2009. El cap de setmana següent, tot estava a punt al Camp Nou per celebrar el títol de Lliga, però la ressaca també va passar factura. Malgrat tenir un avantatge de 3 a 1, el Vila-real va acabar igualant a tres i la festa del títol va haver d'esperar.

Abans de la històrica remuntada contra el PSG, feia una volta sencera a la Lliga que el Barça no perdia i a més es va trencar l'equació que s'ha mantingut durant 73 partits que, si marca Luis Suárez, els blaugrana no perdien. Messi va estar desconegut i l'equip poc tensionat en la defensa de l'estratègia. Fins ahir, només un gol encaixat de córner. El Deportivo en va fer dos i en va rematar un altre al pal. La derrota no és definitiva, però, ara, el Barça ja no depèn d'ell mateix per guanyar la Lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut