Hoquei patins

El Barça torna a derrotar el Reus (4-2) i és a només un triomf de guanyar l'OK Lliga

El Barça Sorli Discau va guanyar ahir el segon partit de la final de l'OK Lliga. Va ser un enfrontament més igualat del que s'esperava inicialment per les baixes que tenia el Reus Deportiu. En el tram final, els de Quim Paüls van sentenciar amb el 4-2 definitiu. Els dos pròxims partits es jugaran a Reus, i si en fes falta un cinquè es disputaria al Palau Blaugrana.

El Barcelona ja és a només una victòria de tornar-se a proclamar campió de l'OK Lliga. Els blaugranes van tornar a derrotar el Reus i diumenge a la tarda, a la pista roig-i-negra, tindran la primera oportunitat per adjudicar-se el títol. El segon partit del "play-off" va ser més equilibrat del previst inicialment, ja que el Reus tenia les baixes per acumulació de targetes del capità García i el davanter Gual. Els locals es van avançar en els últims compassos de la primera meitat, tot i que les millors oportunitats havien estat per al Reus. L'autor va ser David Páez, que va tornar a superar Trabal en arrencar la segona part.

Una reacció fulgurant dels roig-i-negres, amb dos gols de Cabestany, va forçar l'empat quan encara quedava més d'un quart d'hora de partit. El primer va ser de penal i, dos minuts després, el mateix Cabestany combina amb Casanovas i supera Egurrola. La resposta del Barcelona també va ser ràpida. Ordeig va recuperar la iniciativa per als barcelonistes i, en els últims minuts, Borregán va establir el definitiu 4-2. Amb el partit sentenciat, els barcelonistes van homenatjar El Negro Páez, que, si no hi ha cinquè partit, ja no tornarà a jugar al Blaugrana, perquè es retira a final de temporada. Els dos pròxims partits ara es juguen a Reus.