Barça

El Barça torna a demostrar contra la Reial Societat la seva eficàcia en les eliminatòries

Amb Luis Enrique a la banqueta, els blaugranes només han perdut una eliminatòria, en els quarts de la Champions de l'any passat contra l'Atlètic de Madrid

Marc BéjarActualitzat

Solvència, efectivitat, eficàcia. Tres paraules que defineixen el Barça des de l'arribada de Luis Enrique a la banqueta cada vegada que afronta una eliminatòria. Amb el tècnic asturià al capdavant de l'equip, els blaugranes han jugat 16 eliminatòries, 11 de Copa i 5 de Champions, i han passat a la següent ronda en 15 ocasions. Només l'Atlètic de Madrid ha estat capaç de tacar l'expedient en duels amb format d'anada i tornada. Va ser en els quarts de final de la Champions la temporada passada, quan els matalassers van eliminar els catalans.

Si s'afegeixen les dues finals de Supercopa d'Espanya disputades a doble partit, el Barça acumularia un balanç total de 16 eliminatòries amb signe positiu, i només dues sense èxit. Un equip gairebé infal·lible que intentarà continuar amb la bona ratxa en les semifinals de Copa sortejades aquest divendres i que, justament, l'han emparellat amb l'Atlètic de Madrid.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut