Barça

El Barça té un nou director gerent i la junta directiva presenta dues baixes

La junta del Barça d'aquest dilluns havia de servir per nomenar el nou director gerent del club, Ignacio Mestre Juncosa. Però de forma inesperada s'han produït canvis en la composició de la directiva, amb la dimissió d'Eduard Coll i el relleu de Pilar Guinovart.

Actualitzat

La junta del Barça d'aquest dilluns havia de servir per nomenar el nou director gerent del club, Ignacio Mestre Juncosa. Però de forma inesperada hi ha hagut canvis en la composició de la directiva, amb la dimissió d'Eduard Coll i el relleu de Pilar Guinovart.

El F. C. Barcelona ha incorporat com a director gerent, un càrrec de nova creació, Ignacio Mestre Juncosa. Mestre és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, màster per l'Illinois Institute of Technology i programa de direcció general per l'IESE Business de Barcelona. Des de l'octubre del 2010 ha estat director general de l'empresa de teixits elàstics Dogi International.

La junta directiva del Barça té dues baixes després de la reunió d'aquest dilluns, en què Eduard Coll i Pilar Guinovart han deixat de ser directius. Coll, responsable de la secció d'handbol i president de l'ASOBAL, ha presentat la dimissió. Tot i que els companys han demanat l'antic president de la Comissió de Disciplina del club que es repensés la seva renúncia per demostrar la cohesió de l'equip dirigent, el dimissionari s'ha mantingut ferm en una seva decisió que explicarà aquest dimarts en una nota.

Pilar Guinovart era fins ara directiva de l'Àrea Social i Penyes, responsable de l'Oficina d'Atenció Especialitzada, dels desplaçaments i de  les seccions amateurs. Per raons "personals" ha cessat en aquestes responsabilitats, tot i que seguirà lligada al club com a directiva en cap de l'àrea social. Pau Vilanova, que fins ara ocupava aquest càrrec, assumirà a partir d'ara les tasques que feia Guinovart.

El portaveu Manel Arroyo ha informat que el torneig Joan Gamper es jugarà el 18 d'agost contra el León de Guajanato de Mèxic, l'equip on juga actualment l'exblaugrana Rafa Márquez. Aquest enfrontament servirà d'homenatge als jugadors que han deixat recentment el club, com Carles Puyol i Víctor Valdés. Respecte el porter, Arroyo ha admès que el Barça no s'ha posat en contacte amb ell per interessar-se sobre el seu futur.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut