Els jugadors del Barça esperen protagonitzar una nova remuntada europea (Reuters)
Lliga de Campions

El Barça té motius per creure en una segona remuntada històrica contra la Juventus

Amb el record encara ben fresc del 6 a 1 contra el PSG, des del vestidor del Barça demanen un vot de confiança per tornar a creure en les possibilitats de capgirar el 3 a 0 advers al Juventus Stadium per seguir vius a la Champions

Quim RobertActualitzat

El Barça afronta una setmana decisiva que pot definir el desenllaç de la temporada. D'entrada, per sobreviure a Europa, farà falta una nova gesta, tot i que a la Juventus mai li han remuntat una diferència de tres gols. El Barça, però, té ben fresc el record del 6 a 1 al París Saint-Germain. Des del vestidor blaugrana, demanen un vot de confiança per tornar a creure en una segona remuntada. De motius, no en falten.

El precedent del PSG

Semblava una missió impossible. Ningú no ho havia aconseguit abans, però el Barça va tornar a ser l'actor principal d'una gesta que ha passat a la història. L'objectiu era remuntar quatre gols i els blaugranes en van fer sis. El factor psicològic pot acabar sent clau contra la Juventus i el record de la remuntada contra el PSG juga a favor dels de Luis Enrique.

Messi, decisiu

L'argentí està fi, i el seu poder desequilibrant, intacte. Dissabte ho va tornar a demostrar contra la Reial Societat. Messi va ser el factor decisiu. En un partit espès dels blaugranes va intervenir en tots els gols. En va marcar dos i va donar l'assistència a Alcácer per fer el tercer. Messi no falla mai.

El vestidor hi creu

Les reticències a parlar de remuntada després del partit de Torí s'han convertit en optimisme amb el pas dels dies. El vestidor blaugrana té confiança.

Torna Busquets

Absent a l'anada per sanció, la recuperació de Sergio Busquets resulta vital per dotar l'equip d'equilibri. Ningú com ell llegeix més bé el joc de migcentre, fonamental en un equip que estarà obligat a abocar-se a l'atac.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut