Barça

El Barça té la intenció d'anunciar avui el nom del candidat triat i presentar-lo dimarts

La plantilla viu pendent de qui serà el seu nou entrenador. En principi, el Barça té la intenció d'anunciar avui el nom del candidat triat i presentar-lo demà dimarts. A hores d'ara, Luis Enrique continua sent la principal opció. Tot i que des de l'Argentina continuen insistint en les opcions de Gerardo "Tata" Martino, exentrenador de Newell's.

Actualitzat
La plantilla viu pendent de qui serà el nou entrenador. En principi, el Barça té la intenció d'anunciar avui el nom del candidat triat i presentar-lo demà dimarts. A hores d'ara, Luis Enrique continua sent la principal opció. L'asturià té contracte amb el Celta de Vigo i el Barça haurà d'arribar a un acord amb els gallecs. Tot i que des de l'Argentina continuen insistint en les opcions de Gerardo "Tata" Martino, exentrenador de Newell's.

Els jugadors del Barça, després de dos dies de festa, tornen també avui a l'activitat a la Ciutat Esportiva. Alguns jugadors com Messi no han volgut descansar i aquest diumenge es va entrenar al costat de Juanjo Brau. El Bayern de Guardiola, que després del partit amistós del seu equip va dirigir unes paraules a Tito Vilanova, serà el primer rival del Barça a la pretemporada. Serà dimecres, a l'Allianz Arena, i en principi Jordi Roura i Rubi es farien càrrec de la direcció de l'equip des de la banqueta en aquest primer amistós.

Precisament Tito Vilanova, quasi al mateix instant, va adreçar una carta oberta als soci i aficionat del Barça. El tècnic de Bellcaire d'Empordà agraeix el suport rebut durant els últims cinc anys, una etapa que diu que ha estat de "somni". A més, revela que no es desvincularà del club i que seguirà treballant dins de l'àrea tècnica.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut