Barça

El Barça tanca la temporada 2017-18 amb uns ingressos rècord de 914 milions d'euros

El portaveu de la junta directiva, Josep Vives, ha explicat que es tracta d'una facturació rècord en la història de l'entitat, dels quals 32 han estat de benefici

Actualitzat

El FC Barcelona ha informat que va tancar la temporada 2017-18 amb una facturació de 914 milions d'euros, rècord en la història de l'entitat, dels quals 32 han estat de benefici, i que el club preveu que podrà arribar als 1.000 milions abans del 2021, com així apunta en el seu pla estratègic. Aquestes han estat les xifres que ha exposat al Camp Nou el portaveu Josep Vives, que ha informat dels acords de la junta directiva.

A la reunió de la junta també s'ha decidit una modificació en el seient lliure, a través del qual el soci abonat que no desitgi assistir al partit pot posar-lo a la venda a través del club. Per a aquest any, el Barça ha incorporat que, si un soci allibera el seu seient vint dies abans del partit, si aquest abonament es ven o no, l'associat cobrarà la part acordada. Al final del curs, el club liquidarà la quantitat del negoci que correspon a cada soci i li descomptarà de l'abonament del curs següent.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut