Futbol platja

El Barça tanca la primera fase del Mundialet amb una derrota intranscendent contra el Flamengo (1-4)

Primera derrota del Barça en el Mundialet de clubs de futbol platja que s'està disputant a Sao Paulo (Brasil). Els blaugranes, que ja estaven classificats per als quarts de final de la competició, han perdut per 1-4 contra el Flamengo en el matx que tancava la fase de grups. Bruno Torres ha signat l'única diana del Barça. El rus Shishin ha perdut el seu duel particular de canoners davant del brasiler André, que ha fet dos dels quatre gols del Fla. El Barça se les haurà als quarts contra l'Sporting portuguès aquest dijous a les 18.10 h (en directe per Esport3 i Esport3.cat).

Actualitzat
El Barça ja tenia la feina feta com a primer de grup i això s'ha fet notar. Però més que el resultat davant del Flamengo, el que preocupa els blaugranes són les baixes que s'acumulen. L'equip ha perdut Nico i Rui Mota, per lesió, per a la resta del campionat. Un contratemps que els blaugranes hauran contrarestar a partir d'aquest dijous. Aquest dimecres davant dels brasilers, el triomfador ha estat André, el davanter del Flamengo que ha marcat dos gols i se situa com a màxim golejador del campionat. En el segon que marcava, a més, aprofitava el refús d'un xut al travesser del rus Shishin, fins ara "pichichi", però que s'ha quedat sense marcar. Al final, 4 a 1, en un partit intranscendent per a la classificació.
 
El rival del Barça en els quarts de final serà l'Sporting de Portugal. L'equip lisboeta, però, també tindrà una baixa destacada. Belchior ha estat expulsat després de marcar davant del Santos un dels millors gols de la jornada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut