Els jugadors del Barça, amb Piqué i Sergi Roberto en primer terme, durant l'entrenament previ al partit contra l'Sporting (Reuters)
Lliga de Campions

El Barça tanca la lligueta de la Champions rebent l'Sporting de Portugal

L'equip blaugrana rep aquest vespre (20.45) l'Sporting de Portugal amb la classificació per als vuitens de final garantida i podria fer rotacions

Actualitzat

El Barça rep aquest vespre (20.45) l'Sporting de Portugal amb els deures fets. L'equip blaugrana arriba a la sisena i última jornada de la fase regular de la Champions League amb la classificació per als vuitens de final com a primer de grup garantida. El partit, doncs, pot servir a Ernesto Valverde per donar minuts als jugadors menys habituals i, possiblement, per reservar recursos allà on més escassegen.

Umtiti i Iniesta s'han afegit a la lllista de lesionats arran del partit contra el Celta. No seran els únics titulars habituals que es quedaran fora de l'onze inicial d'aquest vespre. Jugadors com Vermaelen, Digne, Denis Suárez, André Gomes, Alcácer o Deulofeu tenen molts números de ser titulars en un partit marcat clarament en verd per fer rotacions. Això sí, Valverde no ha convocat cap jugador del filial en aquesta ocasió.

Però si per al Barça el partit serà de tràmit, al davant es trobarà un Sporting que necessita guanyar i que la Juventus punxi davant l'Olympiacos per passar als vuitens de la Champions. La diferència d'intensitat també pot ser clau en el partit.    

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut