Futbol

El Barça tanca el traspàs de Deulofeu a l'Everton per 6 milions d'euros

L'equip blaugrana traspassa el jugador que durant anys va ser considerat la perla del planter, però es reserva una opció de recompra

Actualitzat

Gerard Deulofeu ja no és jugador blaugrana. L'extrem de Riudarenes, que havia passat per tots els equips del futbol base blaugrana amb l'etiqueta de futura estrella, continuarà la seva carrera a l'Everton, allà on ja va jugar com a cedit fa dues temporades a les ordres de Robert Martínez.

El traspàs de Deulofeu a l'Everton s'ha tancat per 6 milions d'euros, però incloent-hi una opció de recompra per part del Barça. Segons ha pogut saber el programa "Efectivament" d'Esport3, el FC Barcelona hauria de pagar 7,5 milions d'euros si volgués recomprar Gerard Deulofeu el primer any i 9 milions, el segon. El preu de l'opció al tercer any dependria de la revaloració del de Riudarenes en el mercat.

L'acord per al traspàs del jugador, de 21 anys, ja era pràcticament total des de feia uns dies, però la confirmació ha trigat per la situació de provisionalitat del Barça, que està en ple procés electoral. La junta gestora ha volgut estudiar molt bé l'operació abans de validar-la, tenint en compte que el president entrant, sigui qui sigui, l'haurà d'assumir.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut