Aleix Vidal celebra un dels sis gols que ha marcat aquesta temporada (Reuters)
Barça

El Barça tanca el fitxatge d'Aleix Vidal, migcampista català del Sevilla

El vallenc podria cobrir el buit deixat per la més que possible marxa de Dani Alves i, segons ha pogut saber TV3, és una petició expressa de Luis Enrique. El jugador serà presentat dilluns, a les 13:00

Actualitzat

La Champions encara està calenta, però al Barça ja tenen tancat el primer fitxatge de cara a la temporada vinent. Es tracta d'Aleix Vidal. El vallenc ha fet una gran temporada en el Sevilla. Fitxarà per cinc temporades amb el Barça i, a causa de la sanció que afecta el club, no podrà ser inscrit fins al gener. Segons ha pogut saber TV3, aquest fitxatge és una petició explícita de Luis Enrique. El club ha anunciat que el jugador serà presentat aquest dilluns a les 13:00.

Aleix Vidal ha estat una peça clau de l'equip andalús, que ha guanyat la Lliga Europa. Ha jugat 47 partits, ha fet 6 gols i ha fet 11 passades de gol. Unai Emery, el tècnic del Sevilla, l'ha utilitzat fonamentalment com a migcampista de banda dreta, però també l'ha fet jugar puntualment com a lateral dret. L'arribada d'Aleix Vidal ompliria el buit deixat per la marxa de Dani Alves, que en una entrevista a TV3 va insinuar el seu adéu al Barça.

Tot i que només té 25 anys, el futbolista nascut a Valls ja és tot un rodamón del futbol. Ha passat per les files del Reus, Espanyol B, Panthrakikos, Nàstic, Mallorca B, Almeria i Sevilla. Ha estat dues vegades internacional català i ha estat recentment convocat a la selecció espanyola.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut