El Barça tanca el 2009 amb un empat en l'amistós contra el Kazma Sporting Club (1-1)

El Barça ha enllestit l'any més brillant de la història del club amb un empat a Kuwait, en l'amistós contra el Kazma Sporting Club (1-1). Diversos jugadors del filial han participat en el partit i Gabi Milito també ha estat titular, per anar agafant ritme. A la represa, el matx ha guanyat en intensitat, tot i la mà de canvis. Bojan Krkic, amb una gran vaselina en el minut 80, ha avançat l'equip blaugrana. Ja en el temps afegit, Abdulah ha establert el resultat definitiu.

Ambient festiu per rebre un Barça de circumstàncies, flamant campió del món, però que ha jugat sense les seves figures. Piqué, Puyol, Busquets, Pedro, Ibrahimovic i Henry s'han passat tot el vespre asseguts a la banqueta.

Reaparició de Milito

Gran expectació a les graderies amb moltíssimes samarretes blaugrana per a un partit que ja ha començat amb 20 minuts de retard. A l'equip inicial de Guardiola hi havia Milito, que reapareixia després de més d'un any i mig lesionat. Ha jugat 55 minuts.

El gol de Bojan

Moltes poques ocasions, sobre tot en la primera part. El gols en la segona, després que Bojan ha fallat una bona oportunitat. Bojan ha fet la diana blaugrana després d'una bona assistència de Touré. Marca el davanter de Linyola o ho fa Maxwell, que sembla que intenta retirar la punta de la bota per no robar-li el gol. I a continuació, el deliri quan Abdulah ha fet l'empat en una bona i afortunada jugada individual en què aconsegueix sorprendre Pinto.

Tràmit complert i dos milions d'euros a l'avió de tornada, tot i que a Kuwait no han quedat gaire contents perquè han pagat i no han vist el millor equip del món sobre la gespa.