Barça

El Barça tanca avui la gira nord-americana enfrontant-se a l'Amèrica de Mèxic a Dallas

El Barça tanca aquest vespre, a les 10 en directe per TV3, la gira nord-americana a Dallas. Els de Pep Guardiola disputaran el tercer partit de la gira contra l'Amèrica, de Mèxic. Una nova oportunitat perquè els jugadors importants agafin minuts de cara als pròxims compromisos ja oficials, com l'anada de la Supercopa del dia 14 d'agost. Guardiola, però, tornarà a alternar els jugadors del primer equip amb els joves del filial que han viatjat per terres nord-americanes. L'equip torna en acabar el matx cap a Barcelona, i aquesta matinada ja ha preparat el duel contra l'Amèrica a l'impressionant Cowboys Stadium.

Actualitzat
El Barça viu les últimes hores en terres nord-americanes. Aquesta nit els blaugranes tenen una bona oportunitat per tancar la gira amb bon gust. Pep Guardiola espera recuperar anímicament els seus homes, després de les dues derrotes rebudes i amb la Supercopa contra el Madrid en el punt de mira.

Els jugadors del Barça han fet l'última sessió preparatòria en el Cowboys Stadium de Dallas. Un estadi que ha deixat bocabadats la majoria de jugadors, i és que és l'estadi cobert més gran del món, amb capacitat per a 111.000 espectadors. Es va inaugurar el 2009 i ha estat escenari de la final de la Superbowl i de l'All-Star de l'NBA, on hi van assistir la xifra rècord de 108.000 espectadors. Tots dos equips agrairan jugar en un camp d'aquestes característiques per poder escapar de les altes temperatures a la capital texana. Unes fortes temperatures que també han hagut de suportar els més de 400 aficionats que han seguit aquest entrenament previ del Barça.

Pendents de l'"operació Cesc", Guardiola continua treballant amb els seus homes per accelerar la preparació de l'equip en aquesta pretemporada. Quan falta una setmana i un dia per a l'anada de la Supercopa, contra el Madrid, els blaugranes busquen la primera victòria en terres nord-americanes. L'equip tornarà després del partit contra l'América a Barcelona, on dilluns rependrà els entrenaments ja en la ciutat esportiva, amb la presència de Messi, Mascherano i el nou fitxatge, Alexis Sànchez.

Thiago i Villa, amb Unicef

En l'agenda del dia, també hi hagut temps per a un nou acte solidari a través de la fundació del club i l'Unicef. Jugadors del primer equip, com David Villa i Thiago, han visitat la YMCA, l'Associació de Joves Cristians, al barri de Lakeside de Dallas, i han compartit l'estona amb un grup de nens i nenes. El Madrid i la final de la Champions han estat els temes estrella en la roda de premsa improvisada del dos jugadors blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut