Kiril Lazarov celebra un dels seus gols
Handbol

El Barça supera el Montpeller (23-31) i té més a prop els quarts de final de l'EHF Champions League

El Barça ha guanyat el Montpeller (23-31) amb una gran actuació de Saric i Lazarov. Els de Pascual són líders del grup B, amb 17 punts, seguits pel Kielce, Rhein Neckar i Szged (15).

Andrea GuerreroActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha reprès aquest diumenge la Lliga de Campions europea amb una important victòria sobre el Montpeller (23-31). Els de Xavi Pascual necessitaven una victòria per intentar consolidar-se com a primers del grup B, i així ho han fet.

El FC Barcelona ha sortit fort al Park&Suites Arena de Montpeller i s'ha posat ràpidament al davant en el marcador (2-6). El Montpeller ha aconseguit retallar distàncies i mantenia les esperances d'atrapar el Barça i posar més emoció al partit, però de poc ha servit. Els blaugranes de seguida s'han refet i han tornat a agafar el màxim avantatge en el marcador. Aquest cop, de 6 gols. (8-14). Amb 11-15 s'ha arribat al descans. Una bona primera part del Barça, que ha dominat des del principi gràcies a una bona defensa i una gran actuació del porter Daniel Saric i de Kiril Lazarov, que ha fet cinc gols en aquesta primera part.

La segona part ha seguit una mica la mateixa tònica que la primera. El Barça ha disposat d'una bona oportunitat per allunyar-se en el marcador després de la doble exclusió de Simonet i Gajic en el minut 32, però no ho ha aprofitat. Tot i així, els blaugranes s'han mantingut sempre al davant en el marcador. Els de Pascual han arribat a posar-se 23-31, han assolit la màxima renda del partit (+8) i amb aquest resultat s'ha arribat al final. Diumenge vinent el Barça rep el Szeged d'Hongria al Palau Blaugrana. Una jornada que pot ser clau per decidir la primera plaça del grup.