Hoquei patins

El Barça Lassa i el Reus Deportiu es classifiquen a les semifinals de Copa

Els blaugranes i els roig-i-negres es veuran les cares a la segona semifinal de la Copa del Rei d'hoquei patins que es disputa a Lloret de Mar

El Citylift Girona, que va complicar, i molt, la vida al Barça en la Lliga, ha sortit amb la mateixa força en els quarts de final de la Copa.  Els blaugranes, vigents campions i a la recerca del tercer títol consecutiu, han tornat a veure com, en el minut 9, l'equip de Ramon Benito s'ha avançat gràcies a un gol de Raúl Pelícano en un contratac. Però la resposta barcelonista no s'ha fet esperar. Un minut més tard, Pablo Alvarez ha aprofitat perfectament una passada de Marc Gual per superar Jaume Llaverola i fer l'empat. I a cinc minuts del descans, ha estat Ignacio Alabart qui, amb un gran cop de canell, ha posat al Barça per davant, 2 a 1.

En el segon temps, els blaugranes han posat la directa per no tenir més sorpreses. Pablo Alvarez i Lucas Ordoñez han fet pujar al marcador el 4 a 1, al qual el Girona no ha pogut donar la volta ni amb un llançament de falta directa de Raúl Pelícano, que Egurrola ha refusat. Ignacio Alabart encara ha augmentat l'avantatge blaugrana després d'una magnífica jugada personal i ha completat la "maneta" de gols.

El Reus deixa fora de la Copa el ICG Software Lleida (7-6)

El Reus Deportiu s'ha emportat el darrer bitllet per a les semifinals de Copa després d'imposar-se al ICG Software Lleida per un ajustat 7-6. El duel ha estat igualat de cap a cap i no s'ha resolt fins al darrer sospir.

Alex Rodríguez ha fet pujar el 2-0 en el marcador pels roig-i-negres però Darío Giménez i Candanedo han igualat. El 3-2 l'ha fet Raúl Marín just abans del descans. A la represa, Candanedo ha tornat a empatar (3-3), però Albert Casanovas i Marc Torra han tornat a donar aire al Reus (5-3). Jordi Creus ha escurçat distàncies (5-4). I Joan Salvat ha fet pujar el 6-4 i Roberto di Benedetto ha estat l'autor del 6-5. Alex Rodríguez ha transformat el 7-5 i, a les acaballes, Darío Giménez, de penal, ha fet el definitiu 7-6.