El Barça suma la segona victòria de la pretemporada contra el Leicester a Estocolm (4-2)

El davanter blaugrana, autor de dos dels quatre gols del seu equip, ha liderat el triomf del Barça contra el campió de la Premier League en el segon partit de la pretemporada

David CarballoActualitzat

El FC Barcelona ha sumat contra el Leicester City la segona victòria de la pretemporada en un partit amistós disputat a l'estadi Friends Arena d'Estocolm (4-2). Els blaugranes han anat de més a menys, però s'han acabat imposant al campió anglès per 4-2 en un duel on Munir, autor de dos gols a la primera part, ha demanat pas a Luis Enrique.

Amb la novetat del brasiler Marlon Santos a l'onze titular, el Barça ha anat per feina i als dos minuts Luis Suárez ja ha ensenyat les dents amb una rematada forçada per l'oposició de Wes Morgan i que ha sortit desviada per poc. La rèplica del campió anglès ha estat immediata. Gray ha guanyat l'esquena a la defensa blaugrana i s'ha plantat tot sol davant de Masip, però el seu xut s'ha perdut per sobre del travesser.

Messi ha volgut divertir el públic d'Estocolm i, després d'un detall de qualitat, ha servit el primer gol a Munir amb una genial assistència en el minut 25. El domini del Barça ha estat cada vegada més insistent i en el 34, Luis Suárez s'ha fabricat ell sol el segon en una jugada on ha tornat a mostrar el seu instint assassí.

El Leicester ha avisat amb dos cops de cap de Vardy, però en l'últim sospir de la primera part, Munir ha fet el tercer abans del descans amb una bona definició i s'ha tornat a reivindicar, mentre el Barça segueix buscant el fitxatge d'un quart davanter.

Musa redueix distàncies a la represa

El Barça ha sortit adormit a la represa i només començar la segona part, el nigerià Musa, un dels nous fitxatges del Leicester aquesta temporada, ha reduït distàncies aprofitant la seva punta de velocitat. Els homes de Claudio Ranieri, molt més intensos, han reaccionat i han dominat clarament el matx.

Sergio Busquets i Mascherano, que han disposat dels primers minuts de la pretemporada, han vist com amb els nombrosos canvis el Leicester s'ha animat i en el minut 65, de nou Musa, amb un xut molt potent, ha tornar a aparèixer per fer el 3-2 i ha posat emoció a un partit que semblava que el Barça tenia controlat.

El Leicester ha buscat amb insistència l'empa,t però a set minuts del final, el jove davanter canari Rafa Mujika ha fet el gol de la tranquil·litat per a un Barça que ha sumat la segona victòria de la pretemporada. Bones sensacions de l'equip blaugrana, que ha culminat una bona primera meitat sota la batuta de Messi i s'ha relaxat a la represa. Dissabte que ve, tercer partit de pretemporada contra el Liverpool a l'estadi de Wembley a Londres.