Hoquei

El Barça Sorli Discau s'imposa a pista del Roncato Vic (1-3) en el derbi català de Lliga de Campions

El Barça Sorli Discau s'ha imposat al Roncato Patí Vic en el derbi català de la cinquena jornada de Lliga europea. El conjunt de Quim Paüls ha dominat el joc i ha creat més ocasions que els locals, que només han cregut en la victòria a partir del gol La resta d'equips catalans van disputar els seus partits aquest dissabte amb bons resultats per a la majoria.

El partit ha tingut color blaugrana des del primer minut. El Barça s'ha fet aviat amb el control del joc i ha creat diverses ocasions que ha pogut aturat Sergi Fernández. El domini ha estat més clar a partit del primer gol, un ràpid contraatac resolt per Sergi Panadero.

Masoliver i Teixidó han fet pujar el segon i el tercer que deixaven el partit gairebé resolt per als blaugrana. Però un gol de Romà Bancells tornava a posar el Vic a dins del partit, que en els últims 10 minuts ho ha provat sense massa sort.

La victòria deixa els blaugrana al capdavant de la classificació del Grup A de la Lliga de Campions, empatats a 10 punts amb l'AS Valdagno italià, que manté l'avantatge per la diferència de gols. Els osonencs són tercers a només un punt.

Els equips catalans puntuen

La resta de la cinquena jornada de la Lliga Europea d'hoquei patins es va disputar aquest dissabte, i va ser positiva per a tres dels quatre equips catalans.

Al Grup B, el Noia Freixenet es va imposar a casa al Porto (3-2) i és segon empatat amb el nou líder, l'Igualada, que es va endur la victòria en la seva visita a la pista del Quévert francès (3-4).

El Reus Deportiu també va resoldre el partit que l'enfrontava a casa amb el Tenerife (4-3) i es destaca amb 11 punts com a primer classificat del Grup C. L'equip català menys afortunat va ser el Vilanova, que va caure a casa contra el Barcelos portuguès (1-3).